Om Granote Displays

Granotel Displays Copenhagen er et eksklusivt skiltningskoncept i tidsløst, dansk design. Vi tilbyder en stilren helhedsløsning, som sætter funktionalitet og fleksibilitet i højsædet, og sikrer en klar og gennemgående tråd i hele virksomhedens skiltning. Granotel Displays Copenhagen tilbyder desuden vores kunder merværdi, i form af branding, ved at få individuelt navn og logo graveret på samtlige skilte.

Granotel Displays Copenhagen tilbyder foreløbigt en serie ”Black”, med to linjer, ”Solid” og ”Clear”. Solid er det helfarvede færdiggraverede skilt i sort aluminium. I Clear serien anvendes samme sorte aluminium som i Solid, men kombineres i stedet med gennemsigtig akryl, som gør det muligt at indsætte fortrykte papir indstik, med egne tekster.

Granotel Displays produceres med en laserteknik, som får tekst og grafik til at fremstå med en helt ensartet og stilren overflade, med et elegant resultat til følge. Skiltningskonceptet er opfundet, udviklet og produceret i Danmark.

DESIGN & FUNKTION 


Granotel Displays Copenhagen er et gennemtænkt skiltningskoncept som sætter funktionalitet og fleksibilitet i højsædet. Serien er fleksibel, idet det er muligt at anvende tilhørende perforerede indstik, med egne printede tekster.


Funktionaliteten kommer bl.a. til udtryk ved at skiltene er specialdesignet så indstikket placeres i skiltet fra forsiden i stedet for fra bagsiden, hvilket giver et mere elegant og ensartet finish. I en travl hverdag er det vigtigt at skiltningen fungerer og ikke giver anledning til besvær eller irritation for medarbejderne, og det er derfor Granotel Displays Copenhagen fornemmeste opgave at tilbyde kunderne et skiltningskoncept som fungerer let og gnidningsløst.

METODEN


Granotel Displays Copenhagen adskiller sig med en ganske særlig graveringsteknik i de anodiserede skilte, som får tekst og grafik til at fremstå med en helt ensartet og stilren overflade, som var det skrevet på et stykke papir, med et elegant og eksklusivt resultat til følge.  Anodiserede aluminiumskilte er desuden ikke modtagelige for fingeraftryk som man kender det fra andre blanke skilte.

Metoden gør at skiltene kan designes på et utal af måder, hvor virksomhedens navn og logo kan graveres på skiltene. Denne teknik tillader ligeså detaljeret grafik som ved tryk. Farven er lidt mere mat end ved trykfarver, men ses let fra alle vinkler.

TILBYDER DU KVALITET – SÅ SKILT MED DET!

KONCEPTET


Granotel Displays Copenhagen tilbyder et eksklusivt, elegant og funktionelt skiltningskoncept i tidsløst, klassisk dansk design. Serien tilbyder en stilren helhedsløsning, som sikrer en klar og gennemgående tråd i hele virksomhedens skiltning. Mange steder ses en tilfældig skiltning, præget af en usammenhængende blanding af forskellige skiltedesign i varierende stil og kvalitet. Granotel Displays Copenhagen skaber kontinuitet og genkendelighed i designet, som får hele skiltningskonceptet til at hænge sammen, i et samlet stærkt udtryk.


Hos Granotel Displays Copenhagen er holdningen ”Tilbyder du kvalitet – så skilt med det”. Skiltning skal gerne afspejle den høje standard og kvalitet, man ønsker at repræsentere over for sine egne kunder, og muligheden for at få graveret sit eget logo på samtlige skilteserier, understøtter vores kunders branding.

SERVICE


Men vi tænker også på vores kunders kunder. God skiltning giver slutbrugeren en bedre service. God tydelig skiltning gør det f.eks. lettere for gæster at finde rundt fysisk, som f.eks. at finde vej til de lokaler man skal være i. Informationsskilte som hurtigt oplyser gæsten husets WiFi kode, eller små fødevareskilte som gør det let at orientere sig ved en buffet, bidrager alt sammen til at give gæsten en bedre oplevelse.


Service og dialog med kunderne ligger Granotel Displays Copenhagen meget på sinde, og den personlige service prioriteres derfor højt. Granotel Displays Copenhagen er en gennemført dansk skiltningskoncept, opfundet, udviklet og produceret i Danmark. Der arbejdes kontinuerligt på at forbedre og videreudvikle produkterne, bl.a. på baggrund af inspiration fra kundernes behov og erfaringer. Det tilstræbes at standardskiltene i serien leveres på 5 arbejdsdage

Granotel Displays Copenahagen


Vævergangen 22 B

2690 Karlslunde


Tel. +45 46 15 30 77

Mail. kontakt@granotel.dk