Referencer

”Granotel serien skiller sig ud ved at være til individuel brug, jeg har arbejdet sammen med firmaet i rigtig mange år på forskellige arbejdspladser, og har hele tiden fornemmet at skiltene var lavet specielt til mig.


Dette er af stor værdi, at det ikke virker som et ensartet produkt som alle har. Vi bruger udelukkende skilte fra Granotel for at prøve at have en rød tråd i vores look, desuden er det et stort plus at kunne få sit eget logo på hvilke gør at skiltene ”hører til”.


De skilte vi har valgt er blandt andet også fortrukket for deres funktionalitet, nemme at betjene og skifte samt nemme at vedlige holde og rengøre.


Vores navneskilte kan bestilles hurtigt og effektivt, hvilket er vigtigt da medarbejderne ikke skal gå rundt og være identitetsløse, når de starter eller mister deres skilt.


Jeg ville til en hver tid anbefale Granotel til kollegaer, da jeg syntes rigtigt godt om deres måde at udvikle og færdiggøre skilte og løsninger til den enkelte kunde.


Den personlige service jeg altid har modtaget fra Lars Skovbæk sætter jeg stor pris på da det er af stor værdi at kunne være med til at sætte sit præg på skiltene”.


Bo Nielsen, Restaurantchef, Comwell Borupgaard

"Vi har haft fornøjelsen af at samarbejde med Granotel Displays Copenhagen i flere år.

Deres skilte er ikke kun visuelt flotte, men også utroligt holdbare.

De er altid hurtige til at svare og hjælper med kreative løsninger."


Maria Gade, Marketingchef. Charlottehaven, København

”Vi har i Comwell brug for en eksklusiv og stilren designlinie – også når det gælder skiltning.


Dette behov dækkes til fulde hos Granotel Displays og jeg har i mit mangeårige samarbejde med dem oplevet yderst professionel sparring samt nydt godt af deres kreative indspark og nytænkning.


Jeg er fuldt ud tilfreds med deres personlige service og fleksibilitet og vil til enhver tid anbefale Granotel.


Linn Nielsen, Brand Manager, Comwell

"Hyatt Regency Lisboa is thrilled to share our exceptional collaboration with Granotel Displays.


Their signage solutions have transformed our guest experience, combining design and luxury seamlessly and will continue working with Granotel Displays on future projects.


Their quality and service has been outstanding in the many years of cooperations that we had."


Javier Soler, General Manager, Hyatt Regency, Lísboa

Granotel Displays Copenahagen


Vævergangen 22 B

2690 Karlslunde


Tel. +45 46 15 30 77

Mail. kontakt@granotel.dk